nEKED IS SOK BOLDOG üNNEPEKET
Fórum - Hozzászólások
Dátum: 2013.12.29
Tárgy: Megbízhatóság
Kedves Martial!
Azt szeretném megkérdezni hogy az ewk.hu megbízható e? Mert én is szeretnék egy ilyen mapos oldalt készíteni és most egy megbízható
(és ingyenes) weblapkészítő oldalt keresek.
Dátum: 2013.12.29
Tárgy: Re:Megbízhatóság
Egy ideig annak tűnt nekem, de aztán valami hiba folytán egy hétig elérhetetlen lett az oldalam. Akkor döntöttem úgy, hogy átköltözök ide. De szerintem azért nyugodtan használhatod, mindenhol előfordulnak ilyen hibák. Arra figyelj, hogy mindent ments le a gépedre, amit kiraktál!
Dátum: 2013.12.28
Tárgy: Feltöltés
Az oldalra fel lehetne tölteni másnakis mapot,skint,stb.;.
Tárgy: Re:Feltöltés
Nemsokára lehet, hogy lesz ilyen, de még egyáltalán nem biztos.
Tárgy: Falusi kínálat
Kedves Martial!
Hogyan csináltad azt hogy a falusiak a Village Cube Survivalban olyan dogokat adnak és vesznek amilyeneket te akarsz
Dátum: 2014.01.04
Tárgy: Re:Falusi kínálat
Én tudom, de nem mondom meg :P
Ez a map készítők titka :)
Dátum: 2014.09.22
Tárgy: Re:Re:Falusi kínálat
én is tudom, régebbi mc szerkesztő program, az elött volt divatban mielött kijött a bukkit... Ha nem tudod sugok McEdit, bocs hogyha megsértettelek Martial,(de ha nem tudja inkább elmondom neki ha még nem tudja, van egy olyan filter amit lekell tölteni hogy ,,Custom NPC Shop" akkor gy ládába pakolva 1lső jkét sort berakod úgy hogy 1-2 sor elején az 1 helyre rakod kihagy 1 vagy 2 őt és a másikat :3 ezt lebírtam írni volna rövidebbe de sose baj :-3
Dátum: 2013.12.26
Tárgy: Texture kérdés
Hogy hívják azt a texture/resource pack-et amivel az Exploded Land fotóját készítetted?