Sziasztok!
Legfőbb dolog amik tetszettek azok az adventure map-ok! Jó-jó van sok ,de kevés! Ha kérhetném legyen több! Köszönöm! :-)
Fórum - Hozzászólások
Dátum: 2014.06.10
Tárgy: Adveture map-ok
Dátum: 2014.06.07
Tárgy: Kalózók kincse
Én sokat gondolkoztam, kutattam de nem tudom megoldani a rejtélyt. Kaphatok pici segítséget?
Dátum: 2014.06.09
Tárgy: Re:Kalózók kincse
Szívesen segítek, de nem írtad, hogy melyik pályán.
Dátum: 2014.06.10
Tárgy: Re:Re:Re:Kalózók kincse
Ó, én teljesen vak vagyok, köszi! :D
Linkelek egy videót a végigjátszásról, ott megnézheted, amit nem tudsz:
https://www.youtube.com/watch?v=-QGbCm2JfrU
Dátum: 2014.06.11
Tárgy: Re:Re:Kalózók kincse
Kalózok kincse. Azért nem írtam oda mert az volt a tárgy neve.
Dátum: 2014.05.31
Tárgy: Hogyan csináltad?
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan csináltad azt, hogy a Survival Ring Map-en a biomokat te alakítottad? Ha nem szeretnéd elmondani, nem probléma, csak kíváncsi vagyok :D. A választ előre is köszi!
Dátum: 2014.05.03
Tárgy: Adventure
Engem az érdekelne mikor jön új adventura map a kalózok kincs az best :3 (like a boss) annak esetleg folytatása?
Dátum: 2014.05.02
Tárgy: PvP Multi Map
Nagyon megtetszett A Castrum Erőd Map :). Csinálsz majd a későbbiekben több ilyen parancsblokkos PvP mapet?
Dátum: 2014.05.02
Tárgy: Re:PvP Multi Map
Egyelőre nem, ameddig nem látom értelmét egy újhoz hozzáfogni, de örülök, hogy tetszik. :)
Viszont ha elkezdenék egy újat, te milyen stílusúnak örülnél?
Dátum: 2014.05.04
Tárgy: Re:Re:PvP Multi Map
Hát, olyasmire, mint amilyen a Castrum Erőd is. (Ötletem: Olyan parancsblokkos rendszer, mint a Castrum Erődön, Adminszobával. 2 fellegvár(templom) lenne, a zöld és a sárga. A map közepén lenne egy kör, ahol lenne 1 nyomólap mindkét csapat [zöld és sárga] térfelén. Ha az ellenség 10mp-ig rajta áll, kap 1 pontot a csapatuk [Hasonlít a Castrum Erődnél az ágyúk elfoglalásához]. Ha 10 pontot szereznek, ők nyernek.